Sosyal medyada bir kullanıcıyı engellediğinizde, bir şeyler eksik kalır. Özellikle de o kişiyle olan ilişkinizde. Ancak, şu soru zihninizi kurcalayabilir: “Engellediğim kişi, benim profilimde hala ne görüyor?” Sosyal medya platformlarında bir kişiyi engellediğinizde, onların profiline olan erişiminizi kesersiniz. Ancak, sizin profilinize olan erişimleri devam eder mi? Kısacası, “Sizi engelleyen kişinin hakkında kısmı görünür mü?” sorusu,…